Pivovarník z Ostravice vidí u pivařů větší zájem o ochucená piva

Malé řemeslné pivovary v Moravskoslezském kraji po odstávce vyvolané uzavřením restaurací kvůli pandemii nového typu koronaviru opět vaří naplno. Jednatel Beskydského pivovárku z Ostravice na Frýdecko-Místecku Dušan Holý hovořil o tom, o jaká piva nyní mají zákazníci nejvíce zájem: 

Malé pivovary většinu produkce stáčejí do sudů, například u Beskydského pivovárku je to 95 procent. V situaci, která nastala po uzavření restaurací, ale už navařené pivo rozprodával téměř výhradně ve skleněných a plastových lahvích. Od poloviny dubna pak vzrostl zájem o malé sudy, za což pivovar vděčil okolním chatařům.

Pro více informací sledujte www.radiostella.cz

poslouchejte rádio Stella

aplikace pro poslech rádia

zdroj: ČTK

Pokračováním užívání této stránky souhlasíte s použitím cookies. více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít